Studio

We combined architectural studio with an art studio. At the same time, we have adapted the space beyond office space and for possibilities of longer stay. Originally, it was a floor covered with furniture. We used its fragments as secondary elements, for example, the sliding door was a bunk bed, the garden planks served as a massive bench. Stairs and work desks are made of water-based plywood that is used as a structural material for concrete monolith formwork. On the contrary, the above-standard investments were directed to movable elements, such as maintenance-free windows, roller shutters and front doors. Under the roof ridge there is a small place for a lot of storage space and overnight staying as in a big tent.  The kitchen must not only ensure tea and coffee making, but also compensate the need for project archiving and one Scotch for rare visits.

Photo Ondřej Telecký